TERMA & SYARAT PERSETUJUAN WAJIB DARI ANDA.PENGENALAN DANAXTREME.COM
Laman web DanaXtreme.com merupakan laman komuniti dimana Rakan Komuniti saling bantu membantu, memberi sumbangan sesama komuniti. Juga merupakan laman promosi untuk membantu Rakan Komuniti Menjana Pendapatan.

DanaXtreme.com adalah sebuah sistem seperti dibawah:
1) Sistem Web Replika
2) Sistem bonus sponsor(infinity)
3) Sistem Spillover Matrix 3.
4) Sistem Bonus 10 stage.
5) Sistem Auto Upgrade.
6) Sistem Bonus sponsor withdraw.
7) Sistem Bonus activate withdraw.
8) Sistem Bonus sponsor upgrade stage2 - stage10.
9) Sistem bonus activate upgrade stage2 - stage10.
10) Sistem Get sms info automatik.
11) Sistem Auto Reentry. - (coming soon)
12) Sistem MALL sesama rakan komuniti (Boleh masukkan produk anda di Mall ini)

JIKA ANDA berminat Untuk mendapatkan semua sistem diatas ini, pihak syarikat mengenakan syarat wajib iaitu hanya membuat sumbangan kepada penaja anda sebanyak RM15.00 Sahaja.. itu, sahaja.. tak perlu berikan pihak syarikat apa apa pun.. terus berikan pada penaja anda 100% Sumbangan RM15.00 tersebut serta anda harus bersetuju dengan syarat syarat lain dibawah.
DENGAN MENYERTAI PROGRAM KOMUNITI INI, ANDA FAHAM DAN BERSETUJU BAHAWA:

Anda menyertai program ini dengan Rela Hati, tanpa paksaan dari mana2 pihak.

Anda bersetuju menyertai danaxtreme ini untuk mendapatkan web replika serta sistem sedia ada yg diberikan di dsini.. Pembayaran RM 15.00 anda ini adalah seikhlas hati memberi sumbangan kepada rakan yang kongsikan peluang danaxtreme ini kepada anda(penaja web anda).

Anda Bersetuju untuk memperkenalkan danaxtreme ini kepada 3 rakan baru sertai vip sekurang kurangnya.
Anda bersetuju setiap hasil pendapatan anda dari stage 1(RM10) akan AUTO ditolak untuk upgradekan diri anda ke stage 2(RM20) dan anda bersetuju memberikan sumbangan (RM20) ini kepada upline level 2 diatas rangkaian anda secara automatik.

Anda bersetuju setiap hasil pendapatan anda dari stage 2(RM20) yang anda terima dari TEAM 2, akan AUTO ditolak untuk upgradekan diri anda ke stage 3(RM30) dan anda bersetuju memberikan sumbangan RM30 tersebut kepada upline level 3 diatas rangkaian anda secara automatik.

Anda bersetuju setiap hasil pendapatan anda dari stage 3(RM30) yang anda terima dari TEAM 3, akan AUTO ditolak untuk upgradekan diri anda ke stage 4(RM50) dan anda bersetuju memberikan sumbangan RM50 tersebut kepada upline level 4 diatas rangkaian anda secara automatik.

Anda bersetuju setiap hasil pendapatan anda dari stage 4(RM50) yang anda terima, akan AUTO ditolak untuk upgradekan diri anda ke stage 5(RM70) dan anda bersetuju memberikan sumbangan RM70 tersebut kepada upline level 5 diatas rangkaian anda secara automatik.

Anda bersetuju setiap hasil pendapatan anda dari stage 5(RM70) yang anda terima, akan AUTO ditolak RM 15 untuk buka 1 akaun anda yang baru dibawah secara automatik dan juga untuk upgradekan diri anda ke stage 6(RM90) dan anda bersetuju memberikan sumbangan RM90 tersebut kepada upline level 6 diatas rangkaian anda secara automatik.

Anda juga bersetuju hasil pendapatan stage 5(RM70) yang anda terima pada kali yang (ke 10, kali ke 20, kali ke 30, kali ke 40, kali ke 50, kali ke 60, dan setiap gandaan sepuluh), anda bersetuju untuk terbuka 4 akaun reentry anda secara automatik.

Anda bersetuju setiap hasil pendapatan anda dari stage 6(RM90) yang anda terima, akan AUTO ditolak RM 15 untuk buka 1 akaun anda yang baru dibawah secara automatik dan juga untuk upgradekan diri anda ke stage 7(RM110) dan anda bersetuju memberikan sumbangan RM110 tersebut kepada upline level 7 diatas rangkaian anda secara automatik.

Anda juga bersetuju hasil pendapatan stage 6(RM90) yang anda terima pada kali yang (ke 10, kali ke 20, kali ke 30, kali ke 40, kali ke 50, kali ke 60, dan setiap gandaan sepuluh), anda bersetuju untuk terbuka 5 akaun reentry anda secara automatik.

Anda bersetuju setiap hasil pendapatan anda dari stage 7(RM110) yang anda terima, akan AUTO ditolak RM 30 untuk buka 2 akaun reentry anda yang baru dibawah secara automatik dan juga untuk upgradekan diri anda ke stage 8(RM130) dan anda bersetuju memberikan sumbangan RM130 tersebut kepada upline rangkaian anda secara automatik.

Anda juga bersetuju hasil pendapatan stage 7(RM110) yang anda terima pada kali yang (ke 10, kali ke 20, kali ke 30, kali ke 40, kali ke 50, kali ke 60, dan setiap gandaan sepuluh), anda bersetuju untuk terbuka 7 akaun reentry anda secara automatik.

Anda bersetuju setiap hasil pendapatan anda dari stage 8(RM130) yang anda terima, akan AUTO ditolak RM 30 untuk buka 2 akaun reentry anda yang baru dibawah secara automatik dan ditolak untuk auto upgradekan diri anda ke stage 9(RM150) dan anda bersetuju memberikan sumbangan RM150 tersebut kepada upline level 9 diatas rangkaian anda secara automatik.

Anda juga bersetuju hasil pendapatan stage 8(RM130) yang anda terima pada kali yang (ke 10, kali ke 20, kali ke 30, kali ke 40, kali ke 50, kali ke 60, dan setiap gandaan sepuluh), anda bersetuju untuk terbuka 8 akaun reentry anda secara automatik.

Anda bersetuju setiap hasil pendapatan anda dari stage 9(RM150) yang anda terima, akan AUTO ditolak RM 45 untuk buka 3 akaun reentry anda yang baru dibawah secara automatik dan juga ditolak untuk auto upgradekan diri anda ke stage 10(RM200) dan anda bersetuju memberikan sumbangan RM200 tersebut kepada upline level 10 diatas rangkaian anda secara automatik.

Anda juga bersetuju hasil pendapatan stage 9(RM150) yang anda terima pada kali yang (ke 10, kali ke 20, kali ke 30, kali ke 40, kali ke 50, kali ke 60, dan setiap gandaan sepuluh), anda bersetuju untuk terbuka 9 akaun reentry anda secara automatik.

Anda bersetuju setiap hasil pendapatan anda dari stage 10(RM200) yang anda terima, akan AUTO ditolak RM 75 untuk buka 5 akaun reentry anda yang baru dibawah secara automatik.

Anda juga bersetuju hasil pendapatan stage 10(RM200) yang anda terima pada kali yang (ke 10, kali ke 20, kali ke 30, kali ke 40, kali ke 50, kali ke 60, dan setiap gandaan sepuluh), anda bersetuju untuk terbuka 12 akaun reentry anda secara automatik.

Anda bersetuju untuk memberikan sumbangan Royalti sebanyak RM 5.00 secara automatik IAITU (Penaja RM3, Pengaktifan RM1, Web sistem RM1), AKAN ditolak setiap kali pendapatan yang anda terima dari bonus stage 2(RM20) hingga lah bonus stage 10(RM200).

Anda bersetuju jika anda tidak upgrade stage 2, maka anda tidak layak menerima bonus stage 2 dari level 2(BONUS itu PASS UP ke upline anda yg sudah stage2)
Anda bersetuju jika anda tidak upgrade stage 3, maka anda tidak layak menerima bonus stage 3 dari level 3(BONUS itu PASS UP ke upline anda yg sudah stage3)
Anda bersetuju jika anda tidak upgrade stage 4, maka anda tidak layak menerima bonus stage 4 dari level 4(BONUS itu PASS UP ke upline anda yg sudah stage4)
Anda bersetuju jika anda tidak upgrade stage 5, maka anda tidak layak menerima bonus stage 5 dari level 5(BONUS itu PASS UP ke upline anda yg sudah stage5)
Anda bersetuju jika anda tidak upgrade stage 6, maka anda tidak layak menerima bonus stage 6 dari level 6(BONUS itu PASS UP ke upline anda yg sudah stage6)
Anda bersetuju jika anda tidak upgrade stage 7, maka anda tidak layak menerima bonus stage 7 dari level 7(BONUS itu PASS UP ke upline anda yg sudah stage7)
Anda bersetuju jika anda tidak upgrade stage 8, maka anda tidak layak menerima bonus stage 8 dari level 8(BONUS itu PASS UP ke upline anda yg sudah stage8)
Anda bersetuju jika anda tidak upgrade stage 9, maka anda tidak layak menerima bonus stage 9 dari level 9(BONUS itu PASS UP ke upline anda yg sudah stage9)
Anda bersetuju jika anda tidak upgrade stage 10, maka anda tidak layak menerima bonus stage 10 dari level 10(BONUS itu PASS UP ke upline anda yg sudah stage10)

Anda bersetuju RM 5.00 akan ditolak untuk diberikan sumbangan pada yang ditetapkan setiap kali anda withdraw (Minima Withdraw adalah RM55.00).

Anda bersetuju Syarat untuk withdraw semua bonus dan transfer register wallet kepada ahli lain, anda wajib terlebih dahulu menaja 3 lot akaun Sekali sahaja seumur hidup,Kemudiannya segala bonus di danaxtreme ini anda boleh withdraw sampai bila bila jika ada dan boleh transfer rwallet sesuka hati kepada rakan lain.

Anda bersetuju bahawasanya register wallet tidak boleh withdraw dari pihak syarikat dan hanya untuk digunakan tujuan pengaktifan ahli baru atau menjual sesama rakan lain sahaja.(Withdraw dari pihak syarikat hanya dari cash wallet sahaja)

Anda tidak mendaftarkan nama orang lain tanpa permintaan mereka.
Anda bertanggungjawab 100% sepenuhnya atas apa jua keuntungan dan kerugian hasil dari menyertai Program Komuniti ini.
Anda faham, hasil pendapatan adalah dari hasil usaha anda sendiri mempromosikan Laman Web ini dan paparan jumlah pendapatan di laman web ini adalah sebagai contoh pengiraan sahaja.
Anda akan sentiasa menjaga baik nama DanaXtreme.com, pihak pengelola dan semua Rakan Komuniti.
Anda akan melaporkan kepada pihak pengelola, jika anda dapati ada Rakan Komuniti yg melakukan perkara2 yang akan menjejaskan nama baik Komuniti DanaXtreme.com.
Anda tidak akan menuntut sebarang bayaran pembayaran yang telah dilakukan.
Hadiah yang ditawarkan adalah tertakluk kepada pihak pengelolaan.
Pihak pengelola berhak mengubah, membaiki, menaiktaraf program komuniti ini bila2 masa tanpa sebarang notis.
Pihak pengelola berhak mengubah Terma dan Syarat ini bila-bila masa tanpa sebarang notis.
Rakan Komuniti yang melakukan mana2 kesalahan bertentangan dengan Tatasusila Agama dan Negara akan dibatalkan keahlian. Notis mungkin diberikan atas budi bicara pengelola.
Pihak Pengelola akan sentiasa memastikan program komuniti ini memberikan kebaikan kepada semua Rakan Komuniti.
Pihak Pengelola akan menyekat mana-mana akaun yang didapati melakukan kesalahan atas terma dan syarat ini.


Terima kasih
Pengelola DanaXtreme.com
En Ijal

KLIK DAFTAR DIBAWAH

ANAK PANAH daftar danaxtreme.com